10 juli 2024

Zomer activiteiten

In de vakantieperiode. 

We weten het allemaal. De vakantie nadert en dan zijn de meeste reguliere activiteiten met zomerreces, zoals dat zo mooi heet. De gemeenschapshuizen zijn een aantal weken gesloten en zelfs de Erpse Krant verschijnt een paar weken niet. De buiten activiteiten die niet aan de gemeenschapshuizen zijn gebonden, zoals fietsen en wandelen, gaan gewoon door. Op 20 augustus maken we zelfs een extra lange fietstocht naar de Sint Jan in Den Bosch.
Onze vereniging probeert in deze periode toch een paar activiteiten te organiseren die jaarlijks terug keren zoals een gezellige middag bij Partycentrum Van Haandel op 23 juli en de dagreis op 15 augustus. De inschrijvingstermijn loopt al maar u kunt nog aanmelden tot 20 juli.

Bij Van Haandel gaan we op dinsdagmiddag 23 juli rikken, kienen, rummikubben en bij voldoende aanmeldingen jokeren. Iedereen gaat met een prijsje naar huis.
De dagreis op donderdag 15 augustus gaat naar de kaasmarkt en siroopwafelfabriek in Gouda. Mooi om te zien hoe de kaasboeren en handelaren via “handjeklap” de koop van de kazen sluiten. Meer informatie vindt u in ons maandelijks nieuwsblad en op de website KBO-erp-keldonk-boerdonk.nl maar hebt u dit over het hoofd gezien en wilt u toch mee dan kunt u informeren bij Toos van de Wetering tel 0492-464579.

Voor zowel de middag bij Van Haandel als de dagreis kunt u zich ook aanmelden bij Toos van de Wetering of per e-mail kboerp-keldonk-boerdonk@hotmail.com.